avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, In complexul rezidential in care stau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, In complexul rezidential in care stau asociatia a ...

Buna ziua,
In complexul rezidential in care stau asociatia a incheiat fara sa respecte legea - sustin eu- un contract de reclama si apoi a impanzit complexul cu afise de dimensiuni mari, perforand peretii si montand rame in lifturi prin perforare. Dupa plangere la politie vizand Distrugerea, a fost clasata, pentru ca exista contract intre asociatie si firma, iar asociatia nu a facut plangere, ca persoana vatamata. Are sens sa fac revenire pe dosar, la parchet? Totusi, eu am calitate de proprietar ( in comun cu altii), proprietatea nu e a asociatiei. Reclamele au fost date jos inainte de terminarea contractului ( dupa plangeri), insa nicio autoritate nu a raspuns nimic privind legalitatea incheierii acestuia. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Distrugere, fals in declaratii? Costin Savescu Costin Savescu Avem una bucata administrator inteligent care a pus una bucata afis sa nu mai arunce lumea FIRIMITURI pe geamurile proprii, sa le inghita eventual. Pentru asa ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la aparare FRD FRD In cazul in care am sesizat parchetul cu o plingere penala pentru fals in inscrisuri oficiale iar acestia nu m-au chemat ca parte vatamata sa mai imi i-a inca ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de la parchet rog răspuns IndigoVibe IndigoVibe Buna ziua stimați profesioniști în drept penal! Speta mea este urmatoarea: Cu aproximativ 2 ani în urma am avut parte de regretabila circumstanță în ... (vezi toată discuția)