avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua mai am o intrebare si anume:cei care ridica ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua mai am o intrebare si anume:cei care ridica pensia ...

Buna ziua. Am o intrebare, si anume:cei care ridica pensia cu cardul, de unde pot ridica voucherele de 250 lei de la posta ?
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 15:53, 24 Mai 2022
Transmiterea tichetelor sociale pe suport electronic se face la domiciliul beneficiarilor, cu confirmare de primire, prin serviciile Poştei Române.
Ministerul Investiției și Proiectelor Europene încheie cu Poșta Română protocol de distribuție a tichetelor sociale pe suport electronic în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a ordonanței de urgență.

Pentru mai multe informatii cu privire la tichetele sociale pentru alimente și mese calde, accesați următoarele articole:
- www.avocatnet.ro/articol_613...
- www.avocatnet.ro/articol_614...
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
Elena Andreea, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ce condiții sau ce acte trebuie sa depună un pensionar ... angelicaursu angelicaursu Bună ziua. Ce condiții sau ce acte trebuie sa depună un pensionar cu o pensie de 1000 lei pentru a putea beneficia de voucerele de 250 lei pentru alimente ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa bogdan64 bogdan64 Buna ziua,numele meu este Bogdan daca nu deranjez am și eu o întrebare; Am lucrat la o firmă departe de orașul unde locuiesc,mi s a virat salariu pe ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie dina2015 dina2015 Se poate transfera pensia din Romania direct in SUA? Daca transferul este posibil, am vrea o informatie; la cine sa ne adresam, ce formulare trebuiesc ... (vezi toată discuția)