avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Secretarul Consiliului Administrativ - are obligația ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Secretarul Consiliului Administrativ - are obligația declarării ...

Secretarul Consiliului Administrativ - are obligația declarării averii și a intereselor ?

Legea nr.176 din 1 septembrie 2010 - prevede că:
Art. 1 (1)Dispoziţiile prezentei legi se aplică următoarelor categorii de persoane, care au obligaţia declarării averii şi a intereselor:
34.membrii consiliilor de administraţie, ....

Secretarul Consiliului Administrativ - are obligația declarării averii și a intereselor ?
pentru că în același articol, se spune și că această obligație o are și
36.personalul instituţiilor publice, inclusiv personalul angajat cu contract individual de muncă, implicat în realizarea procesului de privatizare, ....

Deci, odată ce secretarul C.A. - este implicat în ședințele C.A.,
și acesta are obligația declarării averii și intereselor ? sau nu ?

Se spune că secretarul unei comisii nu este membru al comisiei respective, dar nu am găsit nici un articol de Lege - care să prevadă expres acest lucru ....

Ne puteți ajuta cu un articol de lege în acest sens ?

Alte discuții în legătură

Declaratii avere ContSters280283 ContSters280283 Buna ziua, As dori sa stiu daca cei din conducerea unui spital, care apartine de un consiliu judetean trebuie sa depuna declaratii de avere dupa legea ... (vezi toată discuția)
Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratie de avere georgelgica georgelgica Directorul unei sucursale are obligatia de a depune declaratia de avere si de interese? (vezi toată discuția)