avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,am lucrat in perioada septembrie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,am lucrat in perioada septembrie 1985-aprilie 2000 ...

Bună ziua,am lucrat in perioada septembrie 1985-aprilie 2000 in cadrul MApN că subofițer.Din octombrie 2000 până în prezent că funcționar public la Primărie.Cand pot ieși la pensie, ținând cont de perioada când am fost militar.

Alte discuții în legătură

Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)
Ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie din sistemul militar. crasmaru costel crasmaru costel rog a ma indruma,eventual articole de legi,in care se prevede ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie (cu ... (vezi toată discuția)
Pensie de serviciu elninio2010 elninio2010 Am varsta de 41 ani. In perioada octombrie 1998-mai 2002 am lucrat la o fabrica (Vase Emailate ) unde nu stiu in ce conditii am lucrat (grele, deosebite ) ... (vezi toată discuția)