avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dețin o suprafață de teren ,acest teren având ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dețin o suprafață de teren ,acest teren având Carte Funciară ...

Dețin o suprafață de teren ,acest teren având Carte Funciară ! UAT printr-o firmă de cadastru a măsurat terenul din vecinătate acum terenurile se suprapun ! A fost emisă o Hotărâre a Consilului Local pentru a trece acea suprafață în domeniul public în vederea înscrierii în CF.
îNTREBĂRILE SUNT :
Pot să reclam autoritățile locale pentru abuz în serviciu ?
Pot să reclam societatea de cadastru pentru neregulile întocmite ?
Unde mai pui că acea suprafață de teren FACE OBIECTUL UNEI CERERI DE RECONSTUITUIRE încă din anul 2018 dar nici acum nu am primit răspuns.
Mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Suprapunere proprietati gelud gelud BUNA ZIUA ! Va rog sa-mi sugerati o solutie in situatia in care pe aceeasi suprafata de teren apar doi proprietari si in planul de situatii de la Oficiul de ... (vezi toată discuția)
Cerere de anulare cf cu termen depasit silvia25c silvia25c Buna ziua. Am si eu o intrebare, de fapt mai multe, la care nu am raspuns de 5 ani de cand sant in judecata pentru un imobil cu teren pe care l-am cumparat in ... (vezi toată discuția)
Ordinul ancpi 134/2009 potyi potyi Buna ziua, Avem de facut o rectificare CF, terenul inscris in CF este mai mic decat masuratorile actuale topo . Inainte sa apara acest ordin rectifcarea se ... (vezi toată discuția)