avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua eu îs pensionar pe caz de boala gradul 2 cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua eu îs pensionar pe caz de boala gradul 2 cu pierderea ...

Buna ziua eu îs pensionar pe caz de boala gradul 2 cu pierderea in totalitate a capacității de muncă conform deciziei de pensionare data că rezoluție la dosarul meu medical..și as dori sa întreb in caz că aș vrea să suplimentez veniturile printr-un job online făcut de acasa......sar putea face asta pe baza unui contract de colaborare încheiat între mine și acea societate.....?...va mulțumesc...

Alte discuții în legătură

Pot avea o colaborare pe drepturi de autor daca ma pensionez pe caz de boala? MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua As vrea sa ma pensionez pe caz de boala (am 30 de ani vechime si o sanatate precara), dar am o colaborare cu o editura. Vreau sa stiu daca din ... (vezi toată discuția)
Pensia cu handicap de gradul 2 floreavali floreavali O persoană tânără, care este pensionată pe caz de boală (gr.II), este în stare şi doreşte din tot sufletul să se angajeze la un privat, ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie de munca in spania, pensie de invaliditate in romania casteliana casteliana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Un pensionar in Romania pe caz de boala, gradul 2, incepand cu anul 2006, a lucrat in Spania, cu contract de ... (vezi toată discuția)