avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! Sunt internata cu fetita în vârstă de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! Sunt internata cu fetita în vârstă de 8 ani, în ...

Bună seara! Sunt internata cu fetita în vârstă de 8ani, în spital , în cauza unei otita( face tratament cu antibiotice injectabil) . Întrebarea mea este dacă medicul de familie îmi poate elibera concediu medical pentru perioada internării având în vedere ca la spital se eliberează doar pentru cazurile când copilul are vârstă pana în 7 ani!?

Alte discuții în legătură

Ordinul ms/cnas nr. 60/32/2006 - incalca dreptul copiilor peste 7 ani la ingrijire/atentia mamei atat timp cat sunt bolnavi acasa sau internati in spital Profu40 Profu40 Buna ziua, asta am patit oameni buni, fetita mea in varsta de 8 ani a facut febra 3 zile la rand si ne-am internat in spitalul Victor Babes. Au urmat ... (vezi toată discuția)
Modul de completare a certificatului de concediu medical fabicolt fabicolt mod de completare la externare.Un angajat are concediu medical acordat la data de 23 ale lunii cu incepere din 11-24 pe linia de ambulatoriu si pe linia de ... (vezi toată discuția)
Debutul precoce-arhiva fisa medicala -policlinica de stat distrusa , in fisa medicului de familie apare o singur inregistrare in 2002 \"timpan perforat..\" lexoradeanu lexoradeanu CE NE facem cu SANATATEA care ne distruge DREPTURILE, nu mai exista arhiva din copilarie, cum sa facem dovada debutului PRECOCE , voi stiti ceva ? Eu am ... (vezi toată discuția)