avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ipoteca prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ipoteca prima casa

Buna seara! Am o nelamurire. Sunt in prezent proprietarul unei case, dar casa este ipotecata unei alte persoane fizice. Avand in vedere acest aspect, se poate aplica pentru credit prima casa ca sa pot scoate imobilul de sub ipoteca si practic sa devin proprietar fara ipoteca? Multumesc pentru ajutor anticipat
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 11:25, 24 Iunie 2022
de ce ee ipotecata casa? Nu puteti aplica pentru credit prima casa fiindca detineti deja o casa in proprietate. puteti aplica pentru un credit cu care sa va stingeti datoria pentru care aveti ipoteca pe casa si asa ramaneti proprietar fara ipoteca. asta daca am inteles bine ce-ati vrut sa spuneti ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta achizitionata de fostii soti prin credit bancar Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Intrebarea mea ar fi urmatoarea: In masa partajabila va fi introdusa doar suma de bani achitata in timpul casatoriei( avans +rate efectiv platite) ... (vezi toată discuția)
Poprire Zgarcanstein Zgarcanstein Bună ziua! V-aș ruga să-mi spuneți dacă, în urma unei sentințe judecătorești definitive, prin executare silită poate fi pusă poprire pe contul ... (vezi toată discuția)
Donatie si programul prima casa barbu constantin barbu constantin Am primit printr-o donatie o casa veche si un mic teren. Actul de donatie este numai pe numele meu si in el scrie ca devin proprietar de drept iar in fapt voi ... (vezi toată discuția)