avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Mama, în vârstă de 73 de ani a rămas ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Mama, în vârstă de 73 de ani a rămas fără vedere ...

Bună ziua! Mama, în vârstă de 73 de ani a rămas fără vedere la un ochi , iar cu celălalt vede ff puțin.....asta după multe controale medicale la clinici din tara și operații.
Va rog sa mi spune-ți daca se încadrează pentru indemnizație și dacă are dreptul și la însoțitor?
Însoțitorul poate fi o persoana care este angajată cu norma întreaga?

Alte discuții în legătură

Cat de bolnav trebuie sa fii pentru a beneficia de ajutorul de handicap...? LazarCristianBogdan LazarCristianBogdan Bunaziua...ma numesc Cristian si as dori sa primesc un raspuns concret la o intrebare(problema) legata de sanatatea mea..la varsta de 8 ani mi sa depistat o ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale claudia1972 claudia1972 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :este vorba despre o persoana,barbat, nascut la data de 03.06.1944 ,pensionar la limita de varsta cu o ... (vezi toată discuția)
Pensia de boala LORINA75 LORINA75 CUM SE ACORDA ACEASTA PENSIE? Mama mea sufera de glaucom la ambii ochi ,iar din 5 iunie 2012 a fost operata si nu mai vede decat 10% cu un singur ochi ,vede ... (vezi toată discuția)