avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua
Am avut proces pe 4 aprilie 2022 si de atunci saptamanal primesc de la avocat instiintarea de amanare la decizie pe motiv ca judecatorul are multe dosare...... Este normal ??? Au trecut 3 luni de zile si inca nu am un raspuns la proces, nu am o decizie decize. Este vorba de o executare silita apt. pentru o suma derizorie perioada covid cand am ramas fara servici doi ani de zile. Personal nu cred ca este normal si cred ca ceva nu este in regula primind sistematic, saptamanal atat de multe amanari.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
O zi linistita.
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2022
ananasha51, utilizator

Alte discuții în legătură

Doresc sa angajez un avocat sa ma ajute sa evit o executare silita pentru un credit de nevoi personale fara garantii din 2008(pe 10 ani) alexandruRO153 alexandruRO153 Buna ziua! Am facut in 2008 la CEC Bank Bucuresti un credit de nevoi personale fara garantii in valoare de 22.000 eur din care am platit 2/3. Totalul de ... (vezi toată discuția)
Neplatã amendã și proces câstigat la tribunal mrbig00 mrbig00 Am primit două amenzi pentru tulburarea liniștii publice în 2010 și până acum nu am plătit și acum am primit un proces verbal ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. la o contestație de executare silită pronunțarea ... excelenta32 excelenta32 Bună ziua. La o contestație de executare silită pronunțarea instantei s-a amânat pentru a șaptea oara. Există vreo limita legala a numărului de ... (vezi toată discuția)