avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu un cetățean de ...

Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu un cetățean de naționalitate moldoveană, preluându-mi numele după căsătorie, Cartea lui de identitate se va anula după oficiere? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! vreau sa ma casatoresc cu iubita mea, ea este cetatean ... cAlex1989 cAlex1989 Buna seara! Vreau sa ma casatoresc cu iubita mea, ea este cetatean moldovean si are ca act, momentan pasaportul cu viza de 90 zile, mentionez ca, ofiterul de ... (vezi toată discuția)
Bună, as dori sa știu de ce anumite acte as avea nevoie pentru ... Ariana Ciubotaru Ariana Ciubotaru Bună, as dori sa știu de ce anumite acte as avea nevoie pentru o căsătorie, eu fiind din Republica Moldova iar el fiind din România căsătoria urmând sa ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu cetatean sirian. niki_ niki_ Se poate oficia casatoria cu un cetatean sirian el avand ca act de identitate legitimatia de azilant? (vezi toată discuția)