avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi-am gasit de lucru in Serbia in luna Martie insa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi-am gasit de lucru in Serbia in luna Martie insa procedura ...

Mi-am gasit de lucru in Serbia in luna Martie insa procedura de angajare a durat 3 luni jumate, timp in care am lucrat "la negru". Seful meu imi tot trimitea proiecte zilnic in tot acest timp si l-am rugat sa ma si plateasca, desi alte taxe la guvern nu a platit. Contractul a fost facut si semnat de mine pt data de 1 iunie timp in care am mai lucrat 2 saptamani, apoi mi-am dat demisia din cauza unei probleme personale. Desi in general, in Serbia trebuie prezentata demisia cu 2 saptamani inainte, eu am facut-o doar cu 1 saptamana insa seful meu a fost de acord atunci cand l-am instiintat prin email. Nu stiu exact ce este precizat in contract deoarece este in limba sarba. Cand l-am rugat pe seful meu sa ma plateasca pt luna iunie (pt cele 2 saptamani lucrate) acesta a refuzat, spunand ca din cauza mea compania lui nu o duce bine financiar si va folosi banii din salariul meu pt a plati avocatul firmei care s-a ocupat de contract si mi-a cerut sa ma prezint urmatoarea zi lucratoare la munca - lucru imposibil de facut atunci - altfel voi avea probleme.
As dori sa stiu ce mi se poate intampla si daca am dreptul sa imi recuperez banii.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul laura1984 laura1984 Buna ziua, Am urmatoarea problema cu angajatorul, un hotel de 4 stele din Timisoara. Am negociat in urma interviului salariul de 3000 lei net pentru postul ... (vezi toată discuția)
Seful incearca sa ma oblige sa demisionez moreno moreno In ziua de vineri 17 06 2011,ajuns la locul de munca,sunt intampinat de portar spunand ca patronul,i-a spus sa nu imi mai permita accesul in incinta societatii ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ca sa-mi primesc drepturile salariale? iulia-lucia iulia-lucia am lucrat timp de 6 luni la un magazin, am avut un contract de munca in primele 3 luni semnat( dar al doilea contract nu l-am semnat ci a fost atasata ultima ... (vezi toată discuția)