Mi-am gasit de lucru in Serbia in luna Martie insa procedura de angajare a durat 3 luni jumate, timp in care am lucrat "la negru". Seful meu imi tot trimitea proiecte zilnic in tot acest timp si l-am rugat sa ma si plateasca, desi alte taxe la guvern nu a platit. Contractul a fost facut si semnat de mine pt data de 1 iunie timp in care am mai lucrat 2 saptamani, apoi mi-am dat demisia din cauza unei probleme personale. Desi in general, in Serbia trebuie prezentata demisia cu 2 saptamani inainte, eu am facut-o doar cu 1 saptamana insa seful meu a fost de acord atunci cand l-am instiintat prin email. Nu stiu exact ce este precizat in contract deoarece este in limba sarba. Cand l-am rugat pe seful meu sa ma plateasca pt luna iunie (pt cele 2 saptamani lucrate) acesta a refuzat, spunand ca din cauza mea compania lui nu o duce bine financiar si va folosi banii din salariul meu pt a plati avocatul firmei care s-a ocupat de contract si mi-a cerut sa ma prezint urmatoarea zi lucratoare la munca - lucru imposibil de facut atunci - altfel voi avea probleme.
As dori sa stiu ce mi se poate intampla si daca am dreptul sa imi recuperez banii.
Multumesc anticipat!