avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salutari. Prietena mea este din Republica Moldova, iar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salutari. Prietena mea este din Republica Moldova, iar in prezent ...

Salutari. Prietena mea este din Republica Moldova, iar in prezent munceste in Romania cu contract legal. Problema este ca inca nu am aplicat pt permis de sedere, iar limita de sedere de 90 zile pe teritoriul Romaniei a depasit o. Se poate aplica in continuare pt permis sau ii va fi pus deport in Republica Moldova?

Alte discuții în legătură

Domiciliul sau resedinta mec mec Doresc sa clarific urmatorul lucru - in legea cetateniei romane se specifica ca cererea pentru redobandire a cetateniei se depune la locul domiciliului sau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să mă lămuriți cu ceva. cetățean din ... Simona Diaa Simona Diaa Bună ziua! Aș dori să mă lămuriți cu ceva. Cetățean din Republica Moldova fiind, este legal să fiu angajat la o firmă în România neavând încă ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)