Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna ziua, sunt posesorul unei autorizatii de parcare in sector 3, de curand am dat apartamentul unde se afla locul de parcare in chirie, si le-am zis chiriasilor sa foloseasca locul meu de parcare pentru care achit impozit la zi. Am o problema cu un vechin care parcheaza abuziv pe locul meu, si se cearta cu chiriasii mei ca cica ei nu au mai mult drept decat el sa prcheze acolo, ca cica ei nu au voie sa parcheze pe locul ala, ci doar eu cu masina numarul careia e in autorizatie am prioritate. Poate cineva sa imi zica, daca e obligatoriu sa parcheze doar masina din autorizatie, sau eu pot sa am un consens cu chiriasii mei. Nu gasesc nicaieri un raspuns la aceasta situatie.