avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare sector 3, prioritate loc dsp
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare sector 3, prioritate loc dsp

Buna ziua, sunt posesorul unei autorizatii de parcare in sector 3, de curand am dat apartamentul unde se afla locul de parcare in chirie, si le-am zis chiriasilor sa foloseasca locul meu de parcare pentru care achit impozit la zi. Am o problema cu un vechin care parcheaza abuziv pe locul meu, si se cearta cu chiriasii mei ca cica ei nu au mai mult drept decat el sa prcheze acolo, ca cica ei nu au voie sa parcheze pe locul ala, ci doar eu cu masina numarul careia e in autorizatie am prioritate. Poate cineva sa imi zica, daca e obligatoriu sa parcheze doar masina din autorizatie, sau eu pot sa am un consens cu chiriasii mei. Nu gasesc nicaieri un raspuns la aceasta situatie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:27, 5 August 2022
Cred că discuțiile au evoluat mai mult spre off topic și subiectul este foarte "poluat" de postări de dragul postării, ca să nu mă refer la altceva.

Dacă utilizatorul nu crede că mai are ceva de adăugat, unul dintre moderatori sau administratori ar face un bine să-l închidă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea parcarii de resedinta (sau despre parcarea de la bloc, in general) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! Despre legea parcarii de unde pot afla mai multe? Separe ca \"madamele\" de la administratia financiara, parcari, salubritate, hingheri si pe ... (vezi toată discuția)
Drept parcare pe spatiul public din fata complexului rezidential DanutCaragata DanutCaragata Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential format din 4 blocuri. Pe trotuarul din fata, au fost rezervate locuri de parcare de catre cativa dintre ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)