avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionata pe caz de boala, neoplasm mamar, am facut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionata pe caz de boala, neoplasm mamar, am facut de cu curând ...

Pensionata pe caz de boala , neoplasm mamar, am facut de cu curind si un AVC , luna august cu sindrom confuzional , diagnostic exact accident vascular posibil ateriotrombic in teritoriu acp stg cu transfotmare hemoragica , am probleme cu scrisul , incurc literele si alte probleme . Mentionez ca sunt angajat cu program PARTIME, Ce vina avrem ca ne am imbolnavit ? Ce se poate face in cazul meu sa mi iau zilele ca alta solutie n am rectific AVC iunie
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 August 2022
camiflorentina, utilizator

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare necesar pentru a beneficia de pensie de invaliditate florina_222 florina_222 Sotul meu la data de 07.11.2011 are o vechime in munca de 22 ani,11 luni 19 zile,din care in structuri militare ale M.A.I. 19 ani,11luni si 22 zile. A fost ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)