avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Sunt nascuta in 1968, am 53 de ani, 35 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Sunt nascuta in 1968, am 53 de ani, 35 de ani de cotizare, 3 ...

Buna ziua,Sunt nascuta in 1968,am 53 de ani,35 de ani de cotizare,3 ani si 6 luni de la lucru in conditii grele de munca gr.2.Va rog sa imi spune-ti daca pot sa cer incetarea contractului de munca.Ma afecteaza acest lucru cand depun dosarul de pensionare la implinirea varstei de pensionare.Ma afecteza cu ceva daca nu mai lucrez in acesti ultimi ani?

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sunt nascuta in 1968, am 53 de ani, 35 de ani de cotizare, 3 ... FloreaSV FloreaSV Buna ziua,Sunt nascuta in 1968,am 53 de ani,35 de ani de cotizare,3 ani si 6 luni de la lucru in conditii grele de munca gr.2.Va rog sa imi spune-ti daca pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am 53 de ani,35 de ani de cotizare,3 ani si 6 luni ... FloreaSV FloreaSV Buna ziua,am 53 de ani,35 de ani de cotizare,3 ani si 6 luni de la lucru in conditii grele de munca gr.2.Va rog sa imi spune-ti daca pot sa cer incetarea ... (vezi toată discuția)
Pensionare dupa legea actuala getad getad Buna ziua! Va rog f mult sa-mi spuneti cand s-ar putea pensiona un barbat nascut in ianuarie 1968 cu vechime de 27 ani pana-n prezent, toti la acelasi loc ... (vezi toată discuția)