avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,doresc să cumpăr un teren intravilan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,doresc să cumpăr un teren intravilan arabil , acesta ...

Buna ziua,doresc să cumpăr un teren intravilan arabil , acesta are toate actele in regulă,doar că la certificat de urbanism este scris folosință pentru dezmembrare....ce trebuie făcut pentru a putea obține autorizația de construire, PUZ?! Cât ar costa pentru a obține?! Pot cere de la primărie informativ?! Daca se poate construi în zona?! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)