avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara. Dacă ma duc la detector trebuie sa îmi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara. Dacă ma duc la detector trebuie sa îmi dea ceva ...

Bună seara. Dacă ma duc la detector trebuie sa îmi dea ceva hârtie? Poate firma la care lucrez sa ma supună acestor texte fiind ca nu am nici o legătură cu ceea ce sa întâmplat( am livrat un colet și firma la care lam livrat a zis ca e gol am făcut proces verbal cum ca asa este și de aici sa dedus ca eu trebuie sa fiu supus la detector). Eu știu ca doar dacă te da în judecata pentru asa ceva poți sa refuzi sa sa mergi( conștiința ca nu tu lui luat dovedit sa sunt nevinovat). Pot sa ii dau în judecata după aceea? Exista ceva proceduri sau nu? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună dimineața. oare pot sa dau în judecata firma la care ... Ale1987 Ale1987 Bună dimineața. Oare pot sa dau în judecata firma la care lucrez pentru ca ma supus la detectorul de minciuni? Aici găsiți povestea. Lucrez la o firma de ... (vezi toată discuția)
Discriminare? Iici Iici Bună ziua. Aveam de primit un colet si trebuia sa semnez un contract, eu fiind în carantină. Curierul a refuzat să livreze pe motivul că sunt in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca comanzi un colet, il achiti cu cardul si ... Robert779 Robert779 ce se intampla daca comanzi un colet, il achiti cu cardul si nu l ridici la livrare, nici din depozit pana il returneaza inapoi? Iti returneaza banii, poti ... (vezi toată discuția)