avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa imi deschid un PFA transport marfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa imi deschid un PFA transport marfa

Buna ziua. Vreau sa imi deschid un PFA . În care voi transporta cu o camioneta de 3.5t mărfuri contra cost. As vrea să stiu daca este necesar să dețin atestatul de manager transport pentru a obtine licență de transport. Pun aceasta întrebare deoarece stiu ca sunt persoane care oferă servicii de taxi în regim PFA fără să aibă atestatul de manager transport . PS dețin atestatul de transport marfă și restul de documente necesare.
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 4941 transporturi rutiere de marfuri bogdandatcu bogdandatcu Buna ziua, vreau sa devin PFA si sa transport marfa cu microbus de 3.5 t. Este nevoie de licenta de transport sau atestat pana la 3.5t? Cum dovedesc ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)