avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In afara actiunilor in instanta, o firma in insolventa ...
Discuție deschisă în Executare silită

In afara actiunilor in instanta, o firma in insolventa ce alte ...

In afara actiunilor in instanta, o firma in insolventa ce alte metode de recuperare creante mai are? Masura tertului poprit s-a suspendat executarea silită la data intrării în vigoare a Legii nr. 113/2020. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Poprire pensie Edds Edds Buna ziua, am auzit astazi labsedinta de guvern ca se suspenda si executarea silita la pensii, imi puteti explica daca stie cineva mai detaliat? Am o poprire ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu pentru creanta bugetara - oug 29/2020 Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Poprirea pentru o creanta bugetara datorata la ANAF/primarie, se poate face din salariu sau se suspenda cum e prevazut la art VII (3) OUG 29/2020? Art. ... (vezi toată discuția)
Scadenta plata impozit si contributii pe somaj tehnic Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Pentru angajatii in somaj tehnic, cand se declara in D 112 contributiile si impozitul pe venit aferente si cand devin exigibile? Se pot aplica prevederile ... (vezi toată discuția)