avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Va rugam frumos sa ne dati un sfat cum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Va rugam frumos sa ne dati un sfat cum trebuie procedat ...

Buna ziua

Va rugam frumos sa ne dati un sfat cum trebuie procedat corect in urmatorul caz:
- potrivit art.33 din Leg.153/2017 - institutiile publice au obligatia sa afiseze de ori pe an pe site-ul propriu : functiile , studiile , salariile, baza legala, etc.

Art. 33 din Leg.153/2017: Transparenţa veniturilor salariale
(1)Toate autorităţile şi instituţiile publice enumerate la art. 2 alin. (1) şi (3) vor publica la sediul propriu şi pe pagina proprie de internet, în datele de 31 martie şi 30 septembrie ale fiecărui an, şi vor menţine publicată o listă a tuturor funcţiilor din autorităţile sau instituţiile publice respective ce intră în categoria personalului plătit din fonduri publice, cuprinzând următoarele:
a)salariul de bază, solda funcţiei de bază/salariul funcţiei de bază, indemnizaţia de încadrare sau indemnizaţia lunară, după caz;
- ...... etc.

Colegul de la Resurse Umane lipseste de la serviciu, este in Concediu medical.
Directorul vrea ca secretara institutiei sa scrie Lista respectiva si sa o afiseze pe site-ul institutiei.

Liderul de Sindicat spune ca in Lista nu trebuiesc scrise si numele si prenumele salariatilor.
Unii salariati spun ca daca li se scrie numele, vor da in judecata institutia si vor cere daune.
Ei spun ca institutia nu are voie sa se foloseasca de numele lor,
ei vorbesc despre date cu carater permanent si ca cer amendarea institutiei ....

Va rugam frumos sa ne spuneti cum este corect si legal ca sa se procedeze.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2022
oanaportar, utilizator

Alte discuții în legătură

Salarizare, publică sau nu ailenroc72j ailenroc72j Va rog sa -mi spuneti daca ,conform ordinului MS din 25.o5.2010 ,conducerea unui spital este obligata sa afiseze salariile pe site spitalului?Nu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Conform art.33 din legea nr.153/2017(1) Toate instituțiile publice enumerate vor publica la sediul propriu și pe pagina proprie de internet, în datele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti si mie daca pot solicita ... Cristi1795 Cristi1795 BUNA ZIUA, Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca pot solicita sa mi se comunice un Ordin al Presedintelui CASEI NATIONALA DE ASIGURARI DE SANATATE prin ... (vezi toată discuția)