avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un srl sau doua srl cu pentru activitati diverse?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un srl sau doua srl cu pentru activitati diverse?

buna, doresc sa monetizez hobbyul meu pe retelele de socializare, pe instagra, youtube, tiktok si facebook, eu scriu, editez si pozez, postez pe aceste retele si fac chestii handmade pe care doresc sa le promovez in cadrul acestor retele, in acelasi timp imi doresc sa am si proiecte de analiza financiara si certare de piata si servicii de facturare si administrare pentru microintreprinderi sau oricine doreste sa intre in sfera antreprenoriatului, ce fel de SRL imi pot deschide? pot face actele pe p adresa care este prin prima casa? Multumesc anticipat pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:17, 25 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce ați relatat, s-ar potrivi un SRL cu asociat unic, care să aibă obiectele de activitate menționate, fiind necesară autorizarea lor la Registrul Comerțului.
În ce privește, întrebarea ce se referă la deschiderea unui SRL pentru fiecare tip de activități, asta rămâne la latitudinea dvs. Este util ca pentru fiecare tip de activități să existe firme separate, deoarece veți putea mai ușor să identificați profitabilitatea fiecăreia, însă nu consider că este cazul acum. După ce firma începe să aibă o activitate mai serioasă dpdv financiar, vă puteți gândi să împărțiți activitățile și să transferați o parte într-o nouă firmă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii ... GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor ... Daniela0022 Daniela0022 Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor personale pe rețele de socializare. O persoană cunoscută postează poze fără ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)