avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intrebare referitoare la declaratia unica contribuabil ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intrebare referitoare la declaratia unica contribuabil ...

Buna dimineata . Ma confrunt cu urmatoarea situatie : In anul 2021 nu am obtinut venituri dar am optat si am depus declaratia unica pentru a plati asigurari de sanatate . Anul acesta respectiv 2022 , am depus declaratia unica fara venituri dar cu optiunea pentru asigurari de sanatate . Incepand cu 01.10 2022 doresc sa ma angajez cu contract de munca la o firma de constructii . Acum intrebarea este : ce trebuie sa fac eu referitor la declaratia unica ? . Am inteles ca trebuie sa depun o declaratie rectificativa numai ca nu inteleg cum sa o completez astfel incat sa rezulte ca incepand cu 01.10 ma angajez si in baza la ce sa determin cat trebuie sa platesc la sanatate ? .

Alte discuții în legătură

Declaratia unica bonificatie erori nuc23 nuc23 Am depus declaratia unica in 2019, venituri sub salariul minim, cu optiunea sa platesc CASS (sanatatea). Am depus declaratia unica cu venitul estimat pe anul ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi platesc singura cass? adriana.toader92 adriana.toader92 Buna ziua! Angajatorul m-a platit pana acum cu contract individual de munca si drepturi de autor. Incepand din septembrie, ma va plati doar pe drepturi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata optionala cass pt pfa RalS RalS Buna ziua, Am o nelămurire legată de plata CASS pt un PFA în sistem real. Până anul trecut am fost și salariată însă din septembrie 2021 am ... (vezi toată discuția)