avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Îmi puteți spune care este situația ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Îmi puteți spune care este situația terenurilor ...

Bună ziua. Îmi puteți spune care este situația terenurilor pentru care s-au făcut măsurători gratuite, din fondurile alocate de primarii? Am înțeles de la un topograf ca persoana care a fost la fata locului și s-a înscris în registru este singura care va figura proprietar, indiferent de câți alți moștenitori exista. Este adevărat? Este posibil asa ceva? Bunicii mei aveau pe acel teren act de proprietate și CF, insa am înțeles ca în urma acestor noi măsurători s a emis un nou registru și CF ul vechi nu ar mai fi valabil, ci este trecuta persoana care s a declarat posesoare la fata locului cand s au efectuat măsurători. Mentionez ca bunicii mei nu mai trăiesc, iar persoana care a fost prezenta la măsurători este un unchi (soțul fiicei bunicilor mei).
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! suntem 4 moștenitori (părinții decedați) la o ... sucice sucice Bună ziua! Suntem 4 moștenitori (părinții decedați) la o suprafață de pământ, deasemenea moștenită de la bunici. Se face această cadastrare ... (vezi toată discuția)
Teren acaparat... gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul a avut o curte cu o suprafata de cca.2500 mp.care a fost anterior a tatalui sau (strabunicul meu). Dupa decesul strabunicului (strabunica ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului mia26maria mia26maria Ca sa obtin intabularea unui teren de 5 ari detinut de 20 de ani de familie, as putea cere ordinul prefectului in locul uzucapiunii ? Mentionez ca platim ... (vezi toată discuția)