avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordul uzufructuarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordul uzufructuarului

Buna ziua! Doresc sa imi deschid un PFA (pentru meditatii). De la ONRC mi s-a solicitat sa atasez la dosar acordul uzufructuarului in ceea ce priveste incheierea contractului de comodat pe care l-am facut deja. Mentionez ca locuinta unde vreau sa inregistrez PFA-ul este donata de socrul meu sotului. In ce consta acest acord: o declaratie pe proprie raspundere a socrului sau a sotului sau exista un anume formular? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2022
loredana b, utilizator

Alte discuții în legătură

Aprobare de la vecini pentru sediu pfa iMariusCalin iMariusCalin Buna ziua, Am doua intrebari: Vreau sa imi deschid un pfa si folosesc ca sediu apartamentul. Daca declar ca nu intreprind activitatea aici trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate roocky roocky buna ziua.ce pasi trb urmati ptr infinarea unei firme?care este cea ami buna varianta?as dori sa deschid o frizerie.va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru covrigarie Anda Mihaela Anda Mihaela Buna ziua! As vrea sa deschid o covrigarie si as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra in ceea ce priveste autorizatiile necesare precum si cele necesare ... (vezi toată discuția)