avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarația 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarația 112

Buna ziua! Am întâmpinat o problema la depunerea declarației 112 aferentă lunii septembrie 2022! După depunerea prin eguvernare , recipisa îmi arată următoarele erori:
E: asigurat(3) (idAsig=3) secțiunea asigurat A (1)
eroare regula: S9c1 : pentru contractele parțiale cu venit (A_13=767)>2550 raportat la NZL (2550) trebuie să selectați 1-exceptat sau 2-neexceptat.
Unde trebuie sa bifez aceste lucruri? Este vorba de contract individual de munca part tine cu 2 ore, angajatul este pensionar. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Declarația 112 Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Am întâmpinat o problema la depunerea declarației 112 aferentă lunii septembrie 2022! După depunerea prin eguvernare, recipisa îmi arată ... (vezi toată discuția)
D 112 luna nouiembrie 2023 matioa matioa In momentul in care fac validarea declaratiei 112 la luna noiembrie 2023 imi apare aceasta atentionare la salariatii cu concediu medical “A: asigurat (1) ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 sectiunea c marryradu marryradu CUM SE COMPLETEAZA DECLARATIA 112 PE SECTIUNEA C LA 3 ASIGURATI CA IMI DA URMATOAREA EROARE SI NU STIU CE SA FAC: Au fost identificate urmatoarele ERORI: E: ... (vezi toată discuția)