avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua ! Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele : ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua ! Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele : Sunt in CCC ...

Bună ziua ! Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele : Sunt in CCC si primesc indemnizație crestere copil. Copilul implineste varsta de 2 ani in 15dec 2022. Tatal dorește sa isi ia luna - intrebarile mele sunt :
1. Cu ce dată ar trebui sa revin la serviciu/sa incep efectiv activitatea sa pot beneficia de stimulentul de insertie?
2. Cand trebuie tatal sa depunde documentele pentru a putea ramane acasa si care sunt acestea ?
3 .Am citit in OUG 111/2010 ca pot beneficia de acel stimulent de insertie si daca revin la serviciu dupa implinirea varstei de 2 ani a copilului ?? Cei de la agentia de plati nu sunt de aceiasi parere si sunt nedumerita .

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Andaluzia89 Andaluzia89 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu data obligatorie de a ma intoarce la locul de munca pt a beneficia de stimulent. Situatia sta in ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vechiu nicoleta vechiu nicoleta buna ziua! va rog, daca se poate, un raspuns la intrebările mele .Fetița mea împlinește 2 ani pe 2 iunie 2017. Acum sunt în concediu pt creștere copil. ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)