avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Am receptionat 2 mijloace fixe, un foisor ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Am receptionat 2 mijloace fixe, un foisor din lemn ...

Buna ziua,

Am receptionat 2 mijloace fixe, un foisor din lemn si un mini teren de fotbal. Vreau sa stiu in ce clasa de mijloace fixe se incadreaza cele doua asseturi (codul de clasificare). Multumesc

Alte discuții în legătură

Constructie foisor n_ancamaria n_ancamaria Buna ziua, Detin o casa cu teren in suprafata totala de 475 mp. Paralel cu gardul dintre noi si o alta familie am ridicat in urma cu aprox 8 ani, un foisor ... (vezi toată discuția)
Cod clasificare mijloc fix iphone florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti la ce cod de clasificare din catalogul mijloacelor fixe se incadreaza un iphone? Va multumesc (vezi toată discuția)
Completare fisa mijlocului fix mayuk27 mayuk27 In fisa mijlocului fix se trec si terenurile? (vezi toată discuția)