avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am avut un accident in 2019 care s.a soldat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am avut un accident in 2019 care s.a soldat cu victime ...

Buna ziua
Am avut un accident in 2019 care s.a soldat cu victime si nu au existat plangeri in decurs de 90 de zile , am primit clasarea cazului cu NUP dar dupa am fost plecat in Germania pana in prezent . Ce ar trebui sa fac pentru a.mi recupera permisul ? Permisul mi.a fost ridicat de catre Brigada de Politie Rutiera (Udriste)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat - recuperare permis Goe 78 Goe 78 Anul trecut in 05 08 , era luni dimineata, am fost implicat intr-un accident de circulatie in Mun Bucuresti, in care eu nu am avut nici o vina , , organul de ... (vezi toată discuția)
Permis conduccere suspendat - de unde il pot ridica AlexNGR AlexNGR Buna ziua, Am urmarit discutiile existente in aceasta sectiune de forum, dar am nevoie de o lamurire referitoare la ridicarea permisului meu de ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar accident rutier. reținere permis sau nu??? Laura634142 Laura634142 In urma cu 20 luni am provocat un accident rutier soldat cu 2 victime cu îngrijiri medicale de 150 respectiv 200 zile. Victimele si-au retras plângerile si ... (vezi toată discuția)