avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC, pasi necesari?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC, pasi necesari?

Buna seara, ma aflu in CCC, acesta se va termina in septembrie 2023! Sunt din nou insarcinata, iar bb 2 se va naste in iunie 2023! Am intrat in CCC dupa ce am fost preluata in plata de catre CNAS pentru pre si postnatal! Intrebarile sunt urmatoarele:
1. Dupa nasterea bb2, trebuie depusa o cerere de suprapunere la AJPI , ptr cele 3 luni suprapuse?
2.Ce se intampla cu luna tatalui daca acesta indeplineste conditiile ptr intrarea in Ccc ? Poate sa ia 2 luni la sf celui de al doilea Ccc?
3.Pentru dosarul de indemnizatie 2, trebuie aceleasi acte sau doar completez cu noul certificat plus cerere de prelungire?
4 Mai trebuie sa anunt sau sa solicit ceva de la C N A S?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru al doilea copil AndreeaS02 AndreeaS02 Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu crestere copil pana in luna septembrie. Sunt insarcinata si in luna iulie urmeaza sa nasc. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Am absolvit o scoala postliceala ... Cr!22 Cr!22 Buna ziua, am urmatoarea situatie: Am absolvit o scoala postliceala in august 2022, tot de atunci sunt si insarcinata, termenul fiind 11 mai 2023. Din ... (vezi toată discuția)