avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general As vrea sa deschid un S.R.L pentru investitii ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

As vrea sa deschid un S.R.L pentru investitii financiare

Buna ziua!

As vrea sa deschid un S.R.L pentru investitii financiare in numele clientilor (clientul vine cu o suma de bani, iar S.R.L.-ul o investeste pentru un comision)

Structura la care m-am gandit este cea a unui fond mutual, iar codurile CAEN sunt:

6430 - Fonduri mutuale si alte entități financiare similare
6630 - Activități de administrare a fondurilor

Intrebarea mea este:
Pe langa codurile CAEN alese deja mai trebuie adaugate altele pentru functionearea unui astfel de S.R.L?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

As vrea sa deschid un s.r.l pentru investitii financiare. Stefan Anton Stefan Anton Buna ziua! As vrea sa deschid un S.R.L pentru investitii financiare in numele clientilor (clientul vine cu o suma de bani, iar S.R.L.-ul o investeste pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru societate de recuperare datorii Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Care ar fi cel mai bun cod CAEN pentru o firma de recuperare debite? (vezi toată discuția)
Broker de asigurari ContSters138549 ContSters138549 Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi dati cateva lamuriri referitor la posibilitatea infiintarii unei societati de asigurari si conditiile ce trebuiesc ... (vezi toată discuția)