avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!As dori sa stiu si eu ,avand in vedere noua ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!As dori sa stiu si eu ,avand in vedere noua legislatie ...

Buna ziua!As dori sa stiu si eu ,avand in vedere noua legislatie cnatdcu,deoarece am avut teza de doctorat in evaluare cnatdcu ,s-a pronuntat pe 26 septembrie 2022 cu recomandarea de refacere la anumite pasaje ,(am inteles ca au gasit disfunctionalitati de citare la teza),in termen de un an de zile si apoi retrimiterea tezei din nou la cnatdcu pt validarea sau invalidarea finala ,considerent pt care as dori sa intreb ,acum ca am citit ca aceasta institutie cnatdcu nu va mai evalua tezele de doctorat ,teza mea a doua oara de cine va fi evaluata dupa recomandarea de refacere,conform noii legislatii adoptate pe 10 noiembrie acum in 2022?Multumesc mult pt raspuns,zi binecuvantata!

Alte discuții în legătură

Buna ziua!as dori sa stiu si eu ,avand in vedere noua legislatie ... tonita corina tonita corina Buna ziua!As dori sa stiu si eu ,avand in vedere noua legislatie cnatdcu,deoarece am avut teza de doctorat in evaluare cnatdcu ,s-a pronuntat pe 26 septembrie ... (vezi toată discuția)
Recunoastere titlu doctor luat in ce inainte de aderarea romaniei Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Subiect: - persoana care are titlul de doctor emis de o universitate din Anglia dar inainte de aderarea Romaniei la CE, are problema ca NU I SE RECUNOASTE / ... (vezi toată discuția)
Doctorat-vechime in specialitatea studiilor Florentina_Z Florentina_Z Buna ziua. As dori sa stiu daca cei trei ani de doctorat se considera vechime in specialitatea studiilor. Mentionez ca am fost doctorand in cadrul programului ... (vezi toată discuția)