avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societatea vinde pachete cu pungi de 500g
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societatea vinde pachete cu pungi de 500g

Inteleg bine? Dacă societatea vinde pachete cu pungi de 500 grame, 1 kg, 3 kg (cele pe sul de carton) este obligata sa inscriptioneze pe fiecare punga "pentru uz casnic", altfel se plătește ecotaxa de 0.15 lei per bucata? Adică pentru un pachet cu 300 pungi vom plăti numai ecotaxa 45 lei? Nu am putea inscriptiona asta pe ambalajul în care sunt ambalate pungile? Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxa pe ambalaje deseuri din legea 249/2015 ageri ageri Firma in care imi desfasor activitatea este producatoare de ambalaje din plastic (saci, pungi, folii, etc.). Livrez unei curatatorii de imbracaminte saci, ce ... (vezi toată discuția)
Aplicare cod de bare pe produse OANA GORAN OANA GORAN stimati colegi, am urmatoarea nelamurire, daca eu comercializez produse alimentare cu cod de bare si vand la kg, produsul fiind disponibil in magazine la ... (vezi toată discuția)
Taxa pe ambalaje de desfacere hipland hipland Buna, importam pung pentru panificatii. Desfacere, ambalare paine, crornuri a.m.d. Cum se calcueaza \"ecotaxa\"? Se plateste ecotaxa?#-o (vezi toată discuția)