avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua.Am o familie beneficiara de alocație de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua.Am o familie beneficiara de alocație de sprijin.Din ...

Bună ziua.Am o familie beneficiara de alocație de sprijin.Din cauza unui anumit număr de absențe s.a suspendat alocația până în ianuarie,dar mi.au blocat și voucherul social.Conform art3 al.c din OUG 63/2022 familiile cu venituri mai mici de 600 lei pe membru de familie au dreptul la voucher social.Chiar daca mi.au suspendat alocația ca măsură punitivă,de ce au întrerupt alimentarea voucherului social? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul ... mihaiono mihaiono buna ziua batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul social 250? (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de ... zelinke zelinke Buna ziua! Mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de urmas dupa tata, 1150 de lei. Nu a primit nici card de energie si nici card social pentru ... (vezi toată discuția)
Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)