avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acordare compensatie rata credit ipotecar politisti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acordare compensatie rata credit ipotecar politisti

Salut, se da urmatoarea dilema:
In HG 284/2005, art 4, 2) e)
"e) dacă poliţistul sau, după caz, soţia/soţul deţine locuinţă proprietate personală în localitatea în care a fost numit în prima funcţie sau mutat în interesul serviciului;"

daca sotul detine cota indiviza de 3/8 dobandita prin certificat de mostenitor (in urma decesului tatalui, mama, unul din cei 2 proprietari originali, fiind in viata), se considera ca detine sau nu locuinta proprietate personala? (domiciliul sotului nu este la adresa respectiva ci in alt oras)

Un sfat va rog, mersi!
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2022
LNX91, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog o parere avizata-este legal sau nu? ContSters67900 ContSters67900 Eu sunt politist (MAI) iar sotul este militar (MApN). Amandoi suntem mutati in interesul serviciului in alta localitate decat cea de domiciliu. Suntem de loc ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de chirie polițiști rgabi88 rgabi88 Pot beneficia de compensația pentru chirie conform HG 284/2005, dacă, in urma decesului tatălui meu, dețin 3/8 dintr-un apartament de 46 mp aflat în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc alina, detin in proprietate o garsoniera ... Melania1970 Melania1970 Buna ziua, ma numesc Alina, detin in proprietate o garsoniera in Bucuresti, am un copil, si partenerul meu de viata este cadru militar, tot in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)