avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost internat pentru chirurgie cardiovasculară și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost internat pentru chirurgie cardiovasculară și mi sa ...

Am fost internat pentru chirurgie cardiovasculară și mi sa montat un stend find al treilea la mine am concediu medical 21 de zile la ieșirea din spital și 5 spitalizare dar vechime la acest job 2 luni mi se plătește concediu medical și de cine
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 8 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De către angajatorul actual.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Ma sunat angajatorul și îmi cere un stagiu de contribuție de 6 luni de la vechiul loc de munca dar eu nu am mai lucrat în România din 2003 fiind plecat în străinătate, Italia, ce e de făcut
În Italia ați fost asigurat?
Da pana în 2019 cind a venit pandemia

Alte discuții în legătură

Concediu medical Iuliana Bohîlțeanu Iuliana Bohîlțeanu Buna ziua!In urma unor dureri ,amorteli ,arsuri la nivelul mâinilor și degetelor atat pe timpul zilei dar mai ales pe timpul noptii am fost diagnosticata in ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare concediu medical! bună ziua, dacă sunt angajat ... Dumitru67 Dumitru67 Stagiu de cotizare concediu medical! Bună ziua, dacă sunt angajat de pe 11 ianuarie 2023 și pe 14 iulie am avut o internare în spital, a fost îndeplinit ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical nicolcris nicolcris un angajat de 35zile,care inainte a platit contributia la CASSpersonal ,beneficiaza de plata concediului medical (vezi toată discuția)