avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua oug16/2022 prevedea ca orice firma care are ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua oug16/2022 prevedea ca orice firma care are CA mai ...

Buna ziua
oug16/2022 prevedea ca orice firma care are CA mai mare de 10.000eur sa puna la dispozitia clientilor POS PT PLATA CU CARDUL.
Stiu ca a aparut o propunere de modificare: sa se aiba in vedere nu CA ci incasarile in numerar.
La ce valoare se ridica aceste incasari?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Sisteme moderne de plata cf. lege 191/2018 anafanaf anafanaf Buna ziua, Firma(SRL)/ PFA cu activitate de prestari servicii cu cifra de afaceri in 2017 mai mare de 50.000 euro (pt PFA - incasari), conform legii, trebuie ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)