avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Client SUA - numele persoanei fizice pe contract, in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Client SUA - numele persoanei fizice pe contract, in loc de SRL

Buna ziua, am un SRL cu CAEN 6201 prin care prestez servicii de dezvoltare software ca si contractor pentru companii din strainatate.
Am un client din SUA care mi-a trimis un contract pe care nu este specificat numele SRL-ului meu, ci doar numele meu si adresa mea de email.

I-am solicitat sa treaca si datele firmei mele, insa mi-a spus ca acest contract este standard, iar platile vor fi facute catre firma mea.

Intrebarea mea: ce riscuri sunt in acest caz, in care pe contract nu este trecut numele firmei mele?
Pot presta catre acest client servicii prin SRL-ul meu, la care sunt administrator, dar pe contract este doar numele meu de persoana fizica?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Firma web dev Doger Doger Buna ziua. Doresc sa deschid o firma cu 2 patroni si fara angajati prin care sa gestionez contracte cu alte firme pentru servicii de web development si ... (vezi toată discuția)
Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)