avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. Soacra mea suferă de demență,are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. Soacra mea suferă de demență,are certificat ,grad ...

Bună seara.
Soacra mea suferă de demență,are certificat ,grad accentuat.
I-am refăcut dosarul,deoarece starea ei s-a deteriorat foarte tare.Am înțeles ca trebuie sa ii deschidem cont bancar,dacă o sa primească grad grav cu însoțitor.
V-as ruga, dacă ma poate cineva îndruma, cum putem sa ii deschidem cont,fără sa cerem în instanță decăderea ei din drepturi? Dacă accepta banca,am înțeles ca am putea cere stabilirea unui curator. Dar dacă un curator deschide contul,cine o sa aibă acces la cont?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Decădere din drepturi bună seara. soacra mea suferă de demență,are ... Iici Iici Decădere din drepturi Bună seara. Soacra mea suferă de demență,are certificat ,grad accentuat. I-am refăcut dosarul,deoarece starea ei s-a ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui grad de handicap, documente necesare si unde sa ma adresez piticu16 piticu16 Soacra mea sufera de alzheimer, primeste o indemnizatie de 400 lei, dar boala se agraveaza pe zi ce trece cum as putea sa obtin o indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Tatal meu are diagnosticul de DEMENTA IN BOALA ALZHEIMER CU DEBUT TARDIV MMS - 22 PCT, si as vrea sa stiu daca cu acest diagnostic ar avea ... (vezi toată discuția)