avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In legăturâ cu noile tarife la energia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In legăturâ cu noile tarife la energia electrica, ...

Buna ziua,
In legăturâ cu noile tarife la energia electrica, suntem în următoarea situație: imobilul in care locuim, și pe care avem dreptul de a-l folosi până la sfârșitul vieții, a fost cedat prin contract de întreținere unui nepot. Acesta locuiește la o altă adresă unde are un contract de furnizare energie electrică. De asemenea, și la adresa la care locuim noi are contract de furnizare energie electrica, pe care l-a încheiat în momentul în care am accesat programul pentru panouri fotovoltaice și a fost obligatoriu ca doar persoana care avea titlul de proprietate sa încheie contractul de furnizare și de prosumator. Oricum plata tuturor utilităților o facem noi.
Acum, înțeleg că doar pentru imobilul unde o persoană are adresa de domiciliu se aplică prețul plafonat, iar la celălalt(e) se va percepe tariful maxim. Nu este cazul să îi impunem să opteze pentru tarifarea la prețul mic, la adresa noastră.
Noi am putea face vreun demers pentru a beneficia de acest preț plafonat, având în vedere că în actele noastre de identitate figurăm la aceeași adresă din momentul construirii casei ?
Vă mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! suntem o asociatie de proprietari cu 8 scari ... Kristel Kristel BUNA DIMINEATA! SUNTEM O ASOCIATIE DE PROPRIETARI CU 8 SCARI SI 327 DE AP. AM DORI SA NE INSTALAM PANOURI FOTOVOLTAICE PT. CURENT PARTI COMUNE SI APA CALDA, ... (vezi toată discuția)
Panouri fotovoltaice pe acoperisul balconului klaud1u klaud1u Buna seara Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje care are doua balcoane cu acoperis din beton. Intrebarea mea este pot sa montez panouri fotovoltaice ... (vezi toată discuția)
Abuz societate furnizare energie electrica nicusan nicusan Este normal ca Societatea com.\"Electrica Furnizare\" SA infiintata in 2011 sa ceara abonatilor, pentru incheierea unui nou contract de furnizare a energiei ... (vezi toată discuția)