avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șeful nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șeful nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să îmi iau 4 ...

Șefu nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să îmi iau 4 zile de concediu de odihna luna ianuarie 2023 pe data
de 3,4,5 și 6 am scris să îmi aprobe 4 zile am depus o cerere ptr concediu de odihna nu era i-am lăsat-o pe birou.
Pe tel mi-a apărut msg citit.
El spunea daca avem ceva probleme sa dăm msg sau sa sunam.nu mi-a rasp la msg aproba sau nu concediul eu l-am anunțat nu are ce să îmi facă.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 3 Ianuarie 2023
Exista in regulamentul intern asa ceva mentionat , sms catre sefi?
In timpul liber de pe telefonul meu personal sunt obligat să răspund la telefon sau msg șefului prevede în lege sau numai la tel de serviciu nu îl am deloc.
Multi merg pe telefoane personale.

Cornel Vasile a scris:

Exista in regulamentul intern asa ceva mentionat , sms catre sefi?

Nu exista in legislatie o astfel de obligatie in sarcina unui salariat.
Ultima întrebare pe acest subiect i-am dat SMS pe telefon șefului să îmi aprobe 4 zile de concediu de odihna nu mia răspuns la msg apare msg citit cerere i-am pus pe birou ptr concediu.
Daca l-am anunțat nu mă poate trece nemotivat am proba la director daca îmi face referat sau in instanta conflict de munca.

Cornel Vasile a scris:

Nu exista in legislatie o astfel de obligatie in sarcina unui salariat.

v-am intrebat anterior si nu ati raspuns ... exista in Reg. Intern asa ceva , anuntarea sefului prin sms ?

Alte discuții în legătură

Anunț verbal înainte cu 2 saptamani că am nevoie de 4 zile de ... Magie1 Magie1 Anunți înainte verbal cu 2 saptamanii am nevoie de 4 zile de concediu odihna,nu vin la munca mă trece nemotivat cînd vin mă pune sa semnez demisia ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna lumifatu lumifatu spuneti-mi va rog: in cazul in care am o problema de sanatate care apare dintr-o data (nu ma mai duc sa-mi iau medical deoarece la noi cei care isi iau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am depus o cerere la sefa de clinica, pentru concediu ... Carmina_R Carmina_R BUNA ZIUA! Am depus o cerere la sefa de clinica, pentru concediu fara plata pentru luna decembrie 2021, pe 26.11.2021. Doar ca cererea a ramas pe biroul sefei ... (vezi toată discuția)