avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara! Cu creșterea IRCC ului din ultimele 2 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara! Cu creșterea IRCC ului din ultimele 2 trimestre ...

Buna seara! Cu creșterea IRCC ului din ultimele 2 trimestre rata la creditul ipotecar a sărit de la 2400 RON la 4032. In momentul de fata, gradul de îndatorare a sărit la 47%, in condițiile in care mai avem un credit de nevoi personale de 400 ron/luna dobânda fixa si ni s a mărit si familia cu încă un membru. Se poate face ceva in relația cu banca?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Reesalonare sau rescadentare ancuta2003 ancuta2003 Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Credite neplatite 2ani Natalia Virna Natalia Virna in 2008 am facut un credit de nevoi personale nu am putut sa iau suma necesara de la banca x deoarece salariu nu era corespunzator sumei cerute.,dar am primit ... (vezi toată discuția)
Credit 2400ron ajuns la 15000 ? thefnk thefnk In anul 2005 am scos un credit de 2400 ron pe 5 ani de la banca [ ediat numele bancii] am platit 100ron/lunar timp de 3 ani crezand ca sunt la zi cu ratele dar ... (vezi toată discuția)