avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua!În urma cu câțiva ani,am achiziționat o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua!În urma cu câțiva ani,am achiziționat o mașină ...

Bună ziua!În urma cu câțiva ani,am achiziționat o mașină Dacia 1300 de la o persoana fizica.Am inregistrat-o la ANAF pentru impozitare,însă la câteva zile de la cumpărare,proprietarul de drept a decedat si nu am mai reusit sa fac actele pe numele meu.Ghinionul face ca in alte cateva zile sa ma opreasca RAR-ul si sa imi ia certificatul de înmatriculare pentru ca nu îmi funcționau cum trebuie semnalizarile.Nu am reușit sa recuperez certificatul de înmatriculare pentru ca proprietarul de drept a decedat,masina am dat-o ca piese de schimb pentru ca nu puteam circula cu ea și de atunci plătesc impozit la ANAF degeaba.
Cum fac sa ma scad cu masina de la impozit?
Mulțumesc pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism tripl3x tripl3x Buna seara. Am si eu o problema in care sper ca voi gasii indrumarile dumneavoastra. Am avut un autoturism dacia 1300 cu care nu am mai circulat de mult timp, ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca conditionata de reinmatriculare pe numele mostenitorului. anla2 anla2 Buna ziua, Mostenitor testamentar al fostului sot ( legal intervenise divortul cu cativa ani inainte) a dobandit dreptul de proprietate pentru un autoturism ... (vezi toată discuția)