avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție ...

Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție și încă nu a ajuns la procuror . Ce pot face am cerut consultarea dosarului la circa de poliție cu o cerere pt a primi răspunsul procurorului de a studia dosarul dar azi am primit răspuns că nu pot studia dosarul deoarece procurorul nu a aprobat cererea. Ce pot face pt a studia dosarul. Ce demersuri pot face țin să menționez că sant suspect în dosar. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mantescu , utilizator 21:24, 13 Ianuarie 2023
Bună seara.

Vă sfătuiesc să vă angajați un avocat. Demersurile vor avea un alt rezultat.

Mantescu a scris:

Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție și încă nu a ajuns la procuror . Ce pot face am cerut consultarea dosarului la circa de poliție cu o cerere pt a primi răspunsul procurorului de a studia dosarul dar azi am primit răspuns că nu pot studia dosarul deoarece procurorul nu a aprobat cererea. Ce pot face pt a studia dosarul. Ce demersuri pot face țin să menționez că sant suspect în dosar. Mulțumesc

Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Bună ziua!Poate nu aveți bani pentru un avocat.Dumnv ați greșit, nu trebuia să depuneti cererea pentru studierea dosarului la politie.
Recomandarea mea este să mergeți la parchet ,si să depuneți o cerere pentru studierea dosarului.
Vă garantez că o să primiți aprobare din parte procurorului de caz.(orcine poate să și vadă dosarul).
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
DeeRox, utilizator
Cum a motivat ordonanta prin care vi s-a respins cererea, procurorul?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cum a motivat ordonanta prin care vi s-a respins cererea, procurorul?

A motivat că fiind dosar penal nu mi se accepta pt că studiind dosarul poate influenta mersul anchetei . Când ajung acasă de la serviciul o să vă scrie exact ce spune în răspuns. Mulțumesc

DeeRox a scris:

Bună ziua!Poate nu aveți bani pentru un avocat.Dumnv ați greșit, nu trebuia să depuneti cererea pentru studierea dosarului la politie.
Recomandarea mea este să mergeți la parchet ,si să depuneți o cerere pentru studierea dosarului.
Vă garantez că o să primiți aprobare din parte procurorului de caz.(orcine poate să și vadă dosarul).

Am platit un avocat și am platit taxa de studiere dosar dar procurorul nu a aprobat studierea dosarului

Alte discuții în legătură

Restrictionare studiu dosar raluca.raluca20 raluca.raluca20 Buna ziua, Am formulat o cerere catre Parchet pt a-mi oferi oportunitatea de a studia un dosar de urmarire penala. Precizez ca nu s-a pus in miscare actiunea ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar penal dorotheea dorotheea Cf. CPP art. 94, alin. 2, Consultarea dosarului prevede studierea, luarea de note, obtinerea de fotocopii. Intrebare: aceste prevederi (drepturi) sunt ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar ca inculpat scorpionul10 scorpionul10 Daca esti inculpat poti consulta personal dosarul sau doar ca avocat ai acest drept? Se poate face asta si dupa clasarea dosarului? (vezi toată discuția)