avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, am și eu o nelămurire în privința ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, am și eu o nelămurire în privința furtului intelectual. ...

Bună ziua, am și eu o nelămurire în privința furtului intelectual. Am avut un incident neplăcut alaltăieri. Eram la liceu și am primit un test la X materie, precizez că testul a fost în format online. Eram singurul elev care si-a invatat la materia X . Am convenit cu colegii sa predau eu primul testul, avand in vedere ca mi-am invatat , si le trimit raspunsurile dupa ce eu predau testul. Asa am facut , am primit testul , l-am completat, l-am trimis și după ce mi-am vazut nota și am vazut unde am gresit le-am trimis colegilor raspunsurile corecte pe un grup de WhatsApp. După ce au predat ceilalti colegi profesoara a verificat 3 telefone ale colegilor și a observat că eu am trimis raspunsurile colegilor. Atunci m-a ridicat in picioare și mi-a spus că eu am sâvârșit un furt intelectual, și a dat la toata clasa nota 1 in catalog ceea ce înseamnă că se scade cu un punct media la purtare, după noua lege a catalogului electronic. Acum intrebarea mea e, a avut dreptate spunând că am sâvârșit un furt intelectual? A avut voie sa ne de-a 1 la toata clasa?

Alte discuții în legătură

Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)
Probleme din scoala urdesmanuela urdesmanuela Buna ziua.Fiica mea care se afla in clasa a 10-a la un liceu din Timisoara a avut probleme cu profesoara sa de muzica.Ea face jumatate de semestru muzica si ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)