avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cei 200 lei neimpozabili pot fi bagati pe stat ca ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cei 200 lei neimpozabili pot fi bagati pe stat ca deducere suplimentara?

Cei 200 lei neimpozabili pot fi bagati pe stat ca deducere suplimentara? Adica salariul sa ramana 3.000 lei, sa se calculeze CAS si CASS la 3.000 de lei, dar cei 200 lei sa ii introduc ca deducere suplimentara la calculul impozitului pe salariu?
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contributiile datorate de persoanele angajate part-time harmonyall's harmonyall's Daca un angajat are salariul net de 900 lei , avand contract de munca part time de 6 ore, la ce salariul aplic CAS si CASS ? Cum stabilesc salariul brut, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in legatura cu salariu minim pe economie din 01.01.2023 ... BADEAANA BADEAANA Buna ziua, in legatura cu salariu minim pe economie din 01.01.2023 cat se opereaza in revisal 3000 lei sau 2800 lei? Ce suma se regaseste in statul de plata ... (vezi toată discuția)
Deducerile salariale Miha.Miha Miha.Miha Am priceput cam ce e cu ele, dar intrebarea mea este: unde se duc acesti bani? Pentru ca am observat ca de fapt, acesti bani se scad din salarul brut, dupa ... (vezi toată discuția)