avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retinerea de garantii in gestiunea comuna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retinerea de garantii in gestiunea comuna

Potrivit Contractului Colectiv de munca , salariatilor care au o gestiune in primire , li se retine o garantie. In cazul unei farmacii de spital, deci gestiune comuna, care sunt marjele intre care poate fi aceasta garantie ?
In cazul in care administratia doreste marirea acestei sume ( in prezent este un salariu brut) la 3 salarii, desi in ultimii 20 de ani nu au fost gasite minusuri oricat de mici , ar fi normal acest lucru ? Cum ar putea fi convinsa administratia sa renunte la acest lucru ? Potrivit aceluiasi CCM garantia va fi depusa conform normelor in vigoare. 2 salariix 5000 ron x 16 angajati reprezinta o suma. Poate fi folosita aceasta suma in alte scopuri de catre administratie ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul salariu net Medu Medu BUNA DIMINEATA! LA UN SALARIU BRUT DE 1450 LEI DIN CARE SE RETINE LUNAR O GARANTIE DE 10%(din brut)CAT REPREZINTA SALARIUL NET? IMI PUTETI SPUNE CUM SE ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie gestionar leonte22 leonte22 Daca la plecarea din firma unde lucrez nu semnez angajamentul de plata pentru minusurile constatate au dreptul sa imi retina garantia sau sunt obligati sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Salriu minim de 440 ron???? paladan paladan astazi la ITM mi s-a comunicat ca salariul minim pe economie este de 440 ron incepand cu 1.01.2007. Acum cateva zile m-au pus sa fac act aditional de marire ... (vezi toată discuția)