avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Doresc sa fac un imprumut la banca Doresc sa fac un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Doresc sa fac un imprumut la banca Doresc sa fac un imprumut ...

Doresc sa fac un imprumut la banca

Doresc sa fac un imprumut la banca, insa eu sunt pensionat pe medical cu pensie revizuibila si, din aceasta cauza, nici o banca la care am fost nu a vrut sa-mi acorde un imprumut. Mentionez ca am imprumutat de la Provident, insa doresc sa contractez un imprumut mai mare de 10.000 lei. Am un imprumut la Garanti Bank, pe 5 ani, pe care il termin acum in vara, insa nici ei nu mai acorda credite pensionarilor cu pensii revizuibile.

Doresc un imprumut de circa 30.000 lei, pe o perioada de 5 ani, cu rata fixa.

Daca stie cineva o astfel de banca, il rog sa-mi comunice si mie.

Multumesc !




Alte discuții în legătură

Vreau sa contractez un credit pe un an eder eder Buna ziua. Sunt pensionat medical, deci nu am pensie definitiva, ci revizuibila, urmatoarea reviziure fiind in iulie 2015. Doresc sa fac un imprumut de circa ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident dana123456 dana123456 am facut un imprumut la provident in dec 2015 am avut unele probleme in 2016, am devenit pensionara, am vorbit cu seful de la provident in 2016 anuntand ca nu ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde cineva? multumesc dana123456 dana123456 am un imprumut la provident, am avut doua, unul am platit, am si banca care imi ia 75% din pensie pe card, la provident cand am iesit la pensie nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)