avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Va contactez prin acest site deoarece imi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Va contactez prin acest site deoarece imi este mult ...

Buna seara.
Va contactez prin acest site deoarece imi este mult mai usor pt o informatie ,utila spun eu.
Problema este urmatoarea.
1. Din neplacere pentru mine si familia mea , ne mai avand multe discutii si alte chestii cu familia :(unchiului meu care doar "buna ziua ce mai faceti" ) si doar gardul ne desparte a decurs la montarea unor camere rotative care include dinplin proprietatea.
2. Chestia este ca dansul (unchiul meu) nu ma intrebat niciodata daca doresc sau nu montarea acestei camere rotativa.
3. Problema cred ca este pentru dansu ce face sau ce nu face sotia mea in timpul petrecut in exteriorul casei mele propietate momentan tatalui meu ce e decedat.
4. Care este procedura ?
5.Ce pot face in acest sens?
Momentan nu doresc sa ajung sa ma cert cu ei (deoarece legatura de sange nu imi permite mie cu un mare respect si recunostinta bunilor mei ce m-au crescut cu cei 7 ani de acasa si un plin viitor in față),(sau poate el asta cauta cu mine cearta). Doar pt acest motiv am rugamintea de a mă indruma intrun fel.

Sincere multumiri

Daniel
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2023
OGREZEANU DANIEL, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire Daniel Andronic Daniel Andronic Buna ziua, numele meu este Daniel si am 27 de ani. Sunt fratele natural al unor cetateni cu 10 si respectiv 15 ani mai mari. Dupa ce tata a murit acum ... (vezi toată discuția)
Incredintare provizorie copii anamaria13 anamaria13 Sunt divortat si copiii au fost incredintati sotiei. Ea a plecat in strainatate lasandu-mi copiii, dar nu stiu cand si daca mai vine. Pana cand se vor lamuri ... (vezi toată discuția)
Evacuarea chiriasilor dintr-un apartament retrocedat abonatyahoo abonatyahoo Evacuarea chiriasilor dintr-un apartament retrocedat Va supun atentiei urmatorul caz si daca ma puteti ajuta cu un sfat sau cu mai multe voi fi ... (vezi toată discuția)