Am depus declaratia unica pe 2023 bifand doar capitolul 1 (finala pe 2022) fara sa ma ating de capitolul 2. Veniturile au fost din dividende, depasind plafonul de 12 salarii, astfel ca platesc CASS.
Ulterior, am facut o rectificativa in care am bifat rectificare la capitolul 2 (estimare venituri 2023 tot din dividende, tot cu plata CASS) si am declarat veniturile estimate. Insa, apar in continuare ca neasigurat CASS si pe ghiseul.ro singura suma de plata este CASS-ul pe 2022, adica 3060 lei.
Intrebare: Am procedat corect depunand rectificativa bifand doar capitolul 2? Daca da, de obicei cat dureaza pana apar ca asigurat? Au trecut deja 4 zile de la depunerea rectificativei.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.